30 mars 2011

Lite av ett paradis...

I dag var jag och dotra och hälsade på en vän jag inte träffat på flera år. Vi har tidigare bott 15talet mil ifrån varandra, men har nu flyttat båda två och hamnat så där en 15minuter ifrån varandra. Och hemma hos Lotta fanns det djur kan ni tänka er. Lite av ett paradis för en djurälskande liten 3åring.


Lillan var helt stormförtjust i de små hundarna! Och då kan man ju tycka att det är lite synd att man har en stor schäfer hemma som hon får tampas med. Men så förstår man efter ett tag att lite större hundar är nog inte så tokigt med småbarn i alla fall.... (Den lilla tiken på bilden där den blir strypt klarade sig dock oskadd.)

Lottas son Tim var oxå intressant och det blev några pussar under dagen.

Men djuren är ändå de klara favoriterna. Här är lillan med en av de 4kattungarna.

För att ge djuren lite andrum efter en galen tjej, valde vi att äta ute. Vi gick till en närliggande thairestaurang som var nyöppnad. Maten var kanon och Lotta servade med dricka, bestick, barnpassning och allt tänkbart man kan behöva när man är på restaurang höggravid med en trotsig unge. Hon sa att hon vet hur det är...och det tror jag att hon gör, Lotta är nämligen 5barnsmamma...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar