9 mars 2011

En heldag i fd hemstaden

För gårdagen hade jag planer som plötsligt blev framflyttade. Så i går morse var jag i full gång med att låta dagen rulla på som de flesta andra. Jag hade fått upp och i väg vår tonårspojke(vanligtvis är han här på helger men under denna vecka gör han sin praktik hos min pappa och därför bor han här under praktiken),gjort färdigt alla morgonbestyr och skulle precis sätta lilltösen i vagnen för att dra till dagis som vanligt. Då kände jag bara att jag inte ville. Lite taktiskt frågade jag då dottern om hon ville gå till dagis eller om hon ville åka och leka med hundar och bebisar :)
Kan ni gissa vad hon sa?! Hon ville åka och leka...
Så vi packade in oss i bilen och bara drog.
Sådan spontan impulsivitet brukar ge mig en liten kick som resulterar i diverse konsekvenser. Dessa tror jag att min dotter dock har lärt sig, för vi hann knappt ur kvarteret innan hon säger: -Kör fortare, mamma kör fortare! Ja, så visst trampar jag lite mer på gasen... Hon tittar ut genom rutan och mungiporna försvinner upp mot öronen. -Högre, mamma högre, högre säger hon sen. Så jag drar upp volymen på Robyns Indestructible och mina mungipor ger sig iväg mot öronen de med, vad härligt att vi är så lika..... :)
Under dagen hann vi hälsa på en gammal granne, Johanna, hennes 3 månaders bebis och två små hundar Sally och Bella. Sen åkte vi och åt hos Mia och hennes schäfer Enya. Trippen avslutades hos Elene, 5 månaders Elias och hunden Milou.
Undra varför tösen i morse protesterade och inte ville till dagis?.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar