26 mars 2011

Inte så mycket skit trots allt.


Att det inte blev så mycket skit beror inte på att det inte fanns någon skit, utan mest för att den fortfarande var fruset. Några kärror blev det, men vi har ett oräkneligt antal kvar. Men det tar vi en annan gång :)

Zigge som är en av de skyldiga till all skit tog inte åt sig nämnvärt av att vi stod och rotade i hans högar. Han solade sig i godan ro.

Samtidigt på en annan del av gården tränar Linda och Cardus att hoppa vattenmatta inför tävlingen i morgon. Fruktansvärt läskigt tycker Cardus!

Jag och gubben lämnar stallet och tar en liten skogspromenad med Berra. Plötsligt dyker en flat upp från ingenstans. När sen hans matte kommer får vi veta att han heter Elvis. Killarn hade så kul med varandra...

...att jag inte alls hann med att fånga dem på bild.
Efter mycket bus fick vi ändå skilja de nyvunna vännerna åt för att åka och hämta dottern. Hon hade haft det mycket bra hos mormor, morfar och morbror och tyckte att mamma och pappa kunde komma på torsdag och hämta henne :0 Vi ville dock rå om henne tidigare.

Precis som vi skulle gå hörde dottern att hennes morbror började spela piano. Hon rusade in och komenderade honom att spela och sjunga blinka lilla stjärna, och så blev det! Några fler barnvisor blev det innan vi fick slita henne med oss.


Den sista skiten för dagen var den som satt på bilen. Här ses före och efter bild som visar lite av resultatet av en snabb avspolning. I verkligheten var skillnaden mycket mer markant...
Så trots lite skit så blev dagen inte bara skit :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar