10 november 2013

Seriestart

Klockan 20 på måndagar med start i morgon 11/11 börjar det fantastiskt fina programmet Sommarpratarna! Missa inte det!
I helgen har vi haft besök av Mattias syster Nadja och barnens kusiner Melker och Emil. Tullans favvokillar! De var ute och spelade fotboll på fm när vi var inne i stan. När det började närma sig lunch åkte vi till stugan för att grilla korv och softa ute i naturen tillsammans.
 
Att Johan och Jonna följde med var en positiv överraskning. Det händer ju inte allt för ofta att de väljer att umgås med oss. Vi hade det härligt ute i friska luften någon timme innan regnet kom och vi packade in oss i stugan, tände en brasa och tonåringarna och de små spelade plockepinn.
I dag började morgonen med frukost på sängen för Mattias del. Det var Tullan som stod för det eftersom Valter sov hos mormor och morfar. Fram emot eftermiddagen åkte vi hem till min far för att fira honom tillsammans med mina syskon med familjer, minus Jonas som stannade hemma i Linköping.
Det blev en helkväll med god mat och mycket fika, som vanligt när pärona står för kalaset. Att Johan följer med dit är inte lika ovanligt. "Ing-Maries mat är fin" säger han.
 
En härlig och lugn helg med mycket släkt. Att Nadja nu är på G igen är otroligt härligt!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar