15 maj 2015

Shit-pommes-frites! Är det redan fredag?

Då tar jag och gör över förra helgen innan jag börjar på nästa. Oj, vad jag inte hinner med just nu. Men det är ju härligt. Det betyder ju att det händer mycket nu. Å det tycker jag om!
Här är vi som for till Linde och klappade lamm förra helgen.

Lammen har vi ju träffat tidigare och klappat på. Men nu var det organiserat lammklapp och lammsläpp. Dessutom var inte Mia och Gustav hemma så det var lite speciellt ändå. Att kusinerna var med tyckte Tullan och Valter var kul.
Efter lammsläpp, gratis fika och lite plantinköp åkte vi in till stan och käkade, självklart på bästaste Wokhouse! När vi var mätta gick vi ner till Lindesjön och njöt i fina vädret. Det blev ett besök på 37:an där vi inhandlade mjukglass som vi avnjöt i Flugparken och kollade in alla fina crusingbilar som intagit Linde. Sen begav sig syskon och kusiner hem, men vi dröjde oss kvar och tog ett kvällsbesök hos vännerna i Lindenäs.
En härlig helg - förra helgen! Och som sagt, nu är det redan fredag igen och ytterligare en helg väntar. Kalasande står på schemat. Det är ju maj! Då kalasas det i en månad ju...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar