16 juni 2015

Snart mina vänner

Snart är det sommar... sommar i P1.
Och då är det ju verkligen sommar på riktigt! När man strosar runt i huset och plockar disk och sorterar tvätt samtidigt som man små fnittrar och drar av ett asgarv emellan åt med lurar i öronen.

Eller när man sitter kvar i bilen efter att resten av familjen för länge sedan har gått ur där det var tänkt att vi skulle vara. Man sitter kvar för man kan inte slita sig från den otroligt gripande berättelsen som orsakar strida tårströmmar på kinderna som man ständigt får torka bort men de genast ersätts av nya.

Eller när du ligger och solar och känner hur värmen  nästan får huvudet att snurra som en karusell. Men du ligger kvar för du känner dig stark. Du får insikter och känner en vilja att förändra. Dig själv, andra, hela världen. Du inte bara vill, du kan, du ska, för nu är du så boostad så du kan förändra allt.

Sommar i P1 tillför sommaren så mycket!
I år ser jag bland annat fram emot:
22/6 Siavosh Derakhti
1/7 Georgios Karpathakis
5/7 Edvard Moser
7/7 Kjell Enhager
8/7 Hédi Fried
18/7 Sanna Lundell
29/7 Kristina Sandberg

Men det är det som är så bra med Sommar. Du vet aldrig bakom vilket namn det döljer sig en berättelse som berör just dig. Därför är det lika bra att försöka lyssna på alla. De som verkar mest intressant kan lämna dig helt opåverkad. Men den som inte verkar intressant alls kan ge dig otroliga insikter och känslostormar.

Så... nedräkningen har börjat. Den 20/6 börjar Sommarn kl. 13.00, 5 dagar kvar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar