27 januari 2013

Mycket på en lugn helg

I helgen har det hänt mycket, trots det skulle jag kalla den lugn. Inget stress, bara trevligheter.
Fredagskvällen tillbringade jag med Mia och Elene på Grekiska kolgrillen i Örebro. Tiden bara flög iväg och flera gånger under de fyra timmar vi satt där kom vi in på hur mycket vi betyder för och tycker om varandra. En fin kväll helt enkelt!!!

Lördagen startade i sofforna där vi bara tog det lugnt. Sen åt vi mat hemma hos mormor och morfar innan vi började förbereda inför den stundande maskeraden som Tullan var bjuden på. Vi lämnade kvar Valter hos mormor och morfar och fick lite kvalitetstid med Tullan.


Hon bestämde sig till sist för att vara clown. Ett val jag gillade bättre än blomma... Hur svårt är inte blomma?!! Å visst passar hon som clown?!!!
På kalaset fanns bland annat tigrar, riddare och prinsessor. Pulkaåkning
stod på kalasschemat. Ett härligt inslag som gillades av såväl barn som vuxna. Och för att komma till backen var vi tvugna att passera hästhagen som Lova och Rodelinn (som hade kalaset) bor grannar med. Så där blev det paus både dit och hem. 

I det rosa huset bor de. Snacka om vacker utsikt!
Efter en härlig stund i backen stuvade vi in oss, småfrusna, i villan och värmde oss med lite sagoläsning.
Efter att vi lyckats slita oss från ett trevlig kalas någon timme senare än tänkt, styrde vi bilen mot te och mackor hos mormor och morfar. Därifrån hade vi tänkt att få två barn med oss hem, men nu var det tydligen Tullans tur att vara där och bli bortskämd. Så det blev bara att byta barn. 

Söndagen började vi med lite kvalitetstid med Valter. Han fick åka till pappas grävmaskin där han kan sitta framför ratten i timmar.
Eftermiddagen tillbringade vi på 1-års kalas hos kusin Elvira. Så för att summera helgen måste jag nog säga att vi uppfyllt kvoten för både stora och små med både lek, grävmaskiner, hästar, godsaker, socialsamvaro, ute vistelse och mycket annat. En lyckad helg helt enkelt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar