5 maj 2013

Kyrkliga stötar och utebliven grill

Det blir inte alltid som man tänkt sig!
Mia och Gustav har haft sin bil hos oss i helgen när de varit i Stockholm. I dag runt lunch stannade Sthlm tåget i Arboga och vännerna tänkte umgås några timmar innan de tar bilen hemåt.

Barnen sov hos mormor och morfar i natt och eftersom Tullan brukar följa med dem till söndagsskolan, åkte vi för att hämta bara Valter i förmiddags. Han sover någon timme runt lunch och då tänkte vi fixa grillat tills Mia och Gustav anländer. Alltså förberedelser utan barn, och sen en trevlig eftermiddag med vänner!

Vi hinner handla och söva Valter innan vi får ett samtal från kyrkan att Tullan fått en stöt och är ledsen och vill bli hämtad. Det visar sig sedan troligtvis inte bara vara en stöt, utan att hon fått ström i sig. Mattias ringer 1177 som direkt hänvisar till akuten efter att ha hört Tullans förklaring om vad som hänt.

Så lagom som Mia och Gustav kliver över tröskeln vaknar Valter, Mattias och Tullan ska precis åka till Västerås och grillmaten ligger ogrillad framme på köksbänken eftersom den aldrig hann bli inplockad.

Mia och Gustav nöjer sig med bara mig och Valter och te och mackor.

Tullan och Mattias käkar i skrivande stund köttbullar efter ett positivt EKG för att ladda inför vidare tester.

Det blir inte alltid som man tänkt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar