2 augusti 2011

En helhärlig heldag

En av våra semesterdagar tog vi en liten tripp till grannstaden Nora tillsamans med ett av sommarens alla brudpar + son. Det blev en kanonfin dag. Vi åt gott på stadens värdshus samtidigt som vi njöt av solen och såg andra turister fröjda sig uti Nora :)
Vi passade på att föreviga oss som familjer på båten ut till den lilla ön som vi självklart var tvugna att besöka.
Vi...
...och Larssons



Det var några år sedan vi alla, dock inte tillsammans, var på ön sist. Så vi hade lite olika favoritsysselsättningar på ön. Men just den här gången var tiden vigd för den spännande Trollskogen.




Ö besöket var mycket uppskattat och kan rekomenderas för andra i vårat tillstånd. Ja, d är nog trevligt för alla.
I väntan på att båten skulle lägga till roade sig en glad Tulla mycket nöjt för sig själv.


Papporna hängde mest vid sina söners vagnar.

Så då har lillen både klarat av första och andra båtturen, om man får räkna returen som en gång?! Han ser väl ut att trivas iaf, till pappas förtjusning ;)

När vi fram emot kvällskvisten kom i land stannade vi till i en av alla underbara trädgårdar och tog oss en rakt igenom ekologisk fika. Cafét är nämligen helt ekologiskt. Där fanns även en rolig gunga för rastlösa töser som inte vill sitta still och njuta av gott efter en heldag :)


När vi anlände till stugan efter att ha tackat Larssons för en förträflig dag, valde vi att suga ur det mesta av denna fina dag. Vi tog oss ner till stranden och njöt tillsammans och tittade på Tullan som lekte i solnedgången.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar