2 augusti 2011

Till sist

När man har semester och bor i en liten stuga utan klocka kan man (läs Lindha, som annars har extremt svårt att ligga kvar i sängen och dessutom alltid måste veta vad klockan är så fort hon vaknar)bara njuta av att ligga kvar i sängen. Det gjorde vi flera av mornarna, men extra länge den tredje morgonen :)
Att sen äta en sån där semesterfrukost i stugan är ju så där primitivt mysigt.

Vår tredje dag fick vi besök av farmor, farfar Nisse, Johan och kusin Natalie. Självklart blev det mycket bad. Vi hann även med middag i stan tillsammans innan vi skildes åt.

På kvällskvisten gick vi en sväng på campingen och kollade bland annat in båtarna. Tullan ville ha flera stycken av dem, och hennes pappa som i stort sett är uppvuxen på båt blev överlycklig av dotterns "båtintresse" och förklarade för mig att vi faktiskt behöver köpa en båt...

Den fjärde och sista dagen var det dax att säga hejdå till favorit lekställningen i lekplatsen, som förövrigt också den låg några meter utanför stugan. Tullan kallade den för L:et. Jag tyckte det mer såg ut som ett S, men jaja, man ska ju uppmuntra barns fantasi.

Sedan åkte vi till faster Sussie och åt och umgicks. Fram emot eftermiddagen tog vi oss ner till arenahallen där radio sände direkt från sommarkampen.


Vi softade där ett tag och tittade på alla glada Lindebor som kämpade för att vinna kampen mot de andra städerna i tävlingen genom attta med sig så mycket strandprylar som möjligt till platsen. De kom per fots,cykel, bil och även båt. Sen satt vi en bra stund på bryggan där Tullan och faster Sussie hade mycket roligt med vattnet :)

Det kan nog inte ha blivit en mer lyckad semester. Vi är glada att vi trotsade vädret-som inte kom, och fick några minnesvärda härliga dagar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar