5 juli 2011

Typiskt!

Efter några hektiska veckor passade vi på att lämna Tullan till farmor i 2 dagar för att få lite lugn och ro. Tid för varandra och lillen tänkte vi. Men så första dagen när Mattias ska komma hem från jobbet ringer han och säger att han är tvungen att jobba över. Jag får snällt vänta hemma till kl 18 då en hungrig och trött gubbe anländer. Därefter tar vi en promenad till stan för att handla hem lite gott. Kl. 21:00 (vilket är väldigt sent för oss) landar vi i tv-soffan. Vi hyrde en film och tänkte för en gångs skull göra något lugnt tillsammans. Var nog åtminstone 6 månader sedan vi tillsammans satt i en tv-soffa.
Filmen hinner knappt börja innan lillen tydligt proklamerar att han har minsann ont i magen. Vi turas om att gunga,skaka och trösta och hinner nog uppfatta det mesta av filmen, som faktiskt var riktigt bra (Himlen är oskyldigt blå).
Aja, vi fick ju i alla fall sitta bredvid varandra, och i morgon har vi ju lite "ledig" tid tillsammans också...
Eller inte! Under kvällen får vi veta att ett möte bokats in på tisdagseftermiddagen som vi måste delta i. Jaha, det var den lediga tiden tillsammans.
Bara så typiskt, när man för en gång skull har lite "barnfritt" och har planer på att faktiskt ta det lugnt, då tillkommer det alltid något och lugnet försvinner. Det är nog bara så, att vår tid tillsammans ska vara fylld med aktiviteter. Det är ju så det alltid varit under våra 13år!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar