30 december 2015

Återblickar 2015




Året 2015 är året då bitarna föll på plats efter att ha varit i en enda röra.
Januari börjar lugnt och följs av ett februari då Tullan tappar tänder som för alltid förändrar hennes leende. Valter förändrar sitt tal genom att lägga till bokstaven RRRR.


I mars åker jag, syrran och mamma på spa i Nora. Något som jag hoppas kan upprepa sig även detta år, och kanske bli till en tradition?!!

Sådana här vackra uppenbarade sig också i mars och man får plötsligt hopp om livet igen :)

Vitsipporna tittar fram i april men vi tar en veckas sommar på Lanzarote.

Så kom då maj månad då dessa underbaringar fyller, och halva släkten och vänskapskretsen med. Vi firar, firar och firar.

Och jag får en ny härligt galen vän, som så klart fyller i maj, Nettan.

Juni kretsar mycket kring Johan som tar studenten.

En vecka i juli är vi på västkusten och härliga Hunnebostrand. Vi åker även en tur till Naturhistoriska och jag får äntligen en efterlängtad ledighet.

Så kom då ääääntligen sommaren på riktigt i Augusti. Vi bara roar oss med alla tänkbara roligheter. Men mest hänger vi vid vår pool med släkt och vänner hela dagarna. Och så börjar Tullan skolan.
 Vi gör slag i saken under September och lägger ut huset till försäljning, och en ganska jobbig karusell sätter igång.

I oktober firar vi 15 år som gifta. Vem hade kunnat tro det för ett år sedan...???

November 2015, en månad som jag kommer att minnas länge. Helt underbar faktiskt, med sol och fint väder så gott som varenda dag. Inte illa pinkat för att vara November mina vänner!

Julen firade vi hos min bror Andreas med familj. Med oss var Sannas mamma och Nalle, våra föräldrar och bror Jonas. Syrran med familj hade magsjuka så de fick snällt vara hemma. Och mellan julafton och i dag har de hunnit med ryggskott, sydd hund, tejpad unge och några svimningsattacker.

Nu återstår bara en dag på detta år. Och som vanligt på årets sista dag så firar jag min födelsedag, precis som Mattias syster Nadja, min barndoms vän Camilla och nyaste födelsedagsbarnet: Ronja.
Så, nu suger vi ur allt ur 2015 för att sedan börja om på ett nytt år.
Spännande!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar