31 augusti 2015

Augustis sista helg

Innan sommaren är slut passade vi på att besöka Kolmården.
Vi kollade in djuren i djurparken och tillbringade en hel del tid på Bamses land. Där tittade vi bland annat på en liten teater, åkte karusell och kikade in i Bamses hus.
Barnen fick även krama Bamse... eller Bamse fick krama barnen.
Summa summarum är väl att vi hade en bra dag och vi åkte dit med vänner vilket var trevligt, vädret var perfekt och delfinshowen trollband oss alla. Den var ett stort plus! Förövrigt hade vi nog kunnat gjort mycket annat som varit mycket billigare och barnen hade värdesatt mycket mer.
                                    
Förutom delfinshowen tror jag bestämt att barnen får en närmare och mer minnesvärd upplevelse av djur när de fångar grodor vid stugan, ger dem namn och har dem som sina några timmar. Dessutom blir konsekvenserna för Mattias så omfattande efter att ha varit i ett sammanhang som exempel Kolmården att det bara för det inte är värt det.

Som tur var somnade han tidigt på kvällen, sov hela natten och vaknade inte förrän vid 9:00. Vi tog en softar dag vid stugan med Larsson och Sandra vilket fyllde Mattias batterier ganska mycket. Barnen badade som bara den. Det är ju bäst att passa på... Vem vet när det blir bad i poolen igen?

Nu drar vi igång en ny vecka, med nya möjligheter!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar