9 december 2010

Glest mellan inläggen när datorn delas med tv´n

Inte är det så att jag sitter framför tvn när jag inte sitter här och skriver inte, nej. Det är så att datorn inte fungerar om någon i hushållet vill titta på tv!!! Knepigt, ja kan man tycka, men dessa ovanligheter tycker jag är ganska vanliga här hemma hos oss.

Sedan jag skrev sist är väl det enda spektakulära som har hänt att jag trillat ur sängen. Snart 32år, och trillar ur sängen :/ Av någon konstig anledning så blev det så härom natten. Om det var tur eller otur att mitt vänster öra dämpade fallet genom att haka sig fast på nattduksbordets ena hörn vet jag inte. Men ont gjorde det! Dessutom lyckades jag krampaktigt klamra mig fast med höger ben i sängen vilket resulterade i en rejäl sträckning i vänster ljumske. Blodutgjutelsen på insidan av vänster fotknöl är det som smärtat minst.

Trots den lite snörpliga början på dagen så blev dagen ganska ok i alla fall efter att jag tillsammans med gubben tagit mig till specialistmödravården och fick se vårt nyaste verk på tv-skärmen :D Så bara för att dagen börjar med en ond smäll behöver det inte betyda att dagen är förstörd för det. Lillbebben mådde bra och det blev som lite plåster på "såren".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar